Antena Căutare

Deghizati in William si Kate, doi britanici au reusit sa pacaleasca presa din intreaga lume

Isteria bebelusui lui William si Kate a atins punctul maxim. Publicatia britanica The Sun a pus la cale o farsa in care au cazut jurnalistii veniti din intreaga lume. Acestia se afla in fata spitalului londonez Saint Mary’s, in asteptarea celui mai nou membru al familiei regale.

Tabloidul britanic a trimis o copie a cuplului regal in spitalul unde ar trebui sa nasca Kate Middleton. Papparazi si oameni din lumea intreaga stau ca pe ace in asteptarea bebelusului, motiv pentru care sosirea "impostorilor" a creat un adevarat val de blituri. Purtatorul de cuvant al spitalului i-a dat in vileag pe cei doi, comentand ca nu se poate face nimic impotriva acestor farse, menite sa ia in ras presa.

In realitate, ducesa ar fi ajuns deja la spital. Pana acum, niciun oficial nu a suflat o vorba despre mult-asteptatul eveniment. Cert este doar ca echipa care o va asista pe Kate este deja in alerta si poate fi chemata in orice moment.

Unele publicatii britanice anunta insa ca ducesa a intrat in travaliu de aseara. Sunt insa si zvonuri ca William si Kate vor deveni parinti abia saptamana viitoare si ca, de fapt, ducesa nici nu va naste la spitalul Saint Mary's.

Foto: The Sun

Atentat cu BOMBA pe Aeroportul din Beijing!... Philippe de Belgique a devenit, oficial, cel de-al saptelea rege al Belgiei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x