Antena Căutare

Delegatia Angelei Merkel a fost atacata la Chisinau cu un cocktail Molotov!

Delegatia cancelarului german, Angela Merkel, a fost atacata la Chisinau cu un cocktail Molotov, anunta jurnalul.md. Un cetatean de 23 de ani a aruncat o sticla cu material inflamabil si, potrivit MAI, acesta a ajuns in automobilul primului ministru. Potrivit serviciului de presa al Ministerului Afacerilor Interne, tanarul a fost imediat retinut. Se pare ca acesta nu a opus rezistenta si s-a urcat linistit in masina politiei.

Incidentul s-a produs in apropierea fabricii Bucuria, aseara, la ora 21:00. Pe durata aflarii sale la Chisinau, Angela Merkel s-a deplasat intr-un automobil dotat cu cel mai inalt nivel de protectie anti-glont.

Potrivit jurnal.md, la miezul noptii MAI a expediat un mesaj presei in care multumeste cetatenilor "pentru cooperare si comportament prietenos in timpul vizitei cancelarului german, Angela Merkel".

Cancelarul german Angela Merkel s-a aflat miercuri intr-o vizita de cateva ore in capitala Republicii Moldova. In urma vizitei sale, Angela Merkel a lasat deschisa perspectiva pe termen lung a unei aderari a Republicii Moldova la Uniunea Europeana.

Citeste si Jurnalul!

Spania: Masurile de austeritate au scos politistii in strada... Magistratii instantelor constitutionale din lume, alesi prin decizii politice. Vezi ce criterii de numire in functie exi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x