Antena Căutare

Demis, nu retras!

Saptamana Financiara a raspuns astazi articolelor aparute in cateva publicatii conform carora compania ar fi inregistrat pierderi financiare in urma retragerii lui Mihai Craiu din managementul activ al companiei. Astfel, Saptamana Financiara precizeaza ca Mihai Craiu nu s-a retras, ci a fost revocat de Asociatia Generala a Actionarilor. Unul dintre motive au fost tocmai performantele slabe obtinute de Mihai Craiu in primele opt luni din 2008.

„Ca efect al revocarii domnului Craiu, compania a initiat si derulat demersuri pentru verificarea legalitatii operatiunilor efectuate de Craiu Mihaita si, ca rezultat al acestor verificari, a fost aprobata de Adunarea Generala a Asociatilor angajarea raspunderii sale civile si penale.", se arata intr-un comunicat al companiei Saptamana Financiara.

De asemenea, compania mai precizeaza ca, desi Mihai Craiu se recomanda in continuare drept actionar la Saptamana Financiara, acesta nu mai are niciun fel de calitate executiva in cadrul companiei si nu mai desfasoara niciun fel de activitati in colaborare sau parteneriat cu Trustul Media Intact.
Felicia a premiat excelenta... "Accident" in spatiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x