Antena Căutare

Der Spiegel: Valurile de imigranti romani saraci sufoca serviciile sociale germane

Serviciile sociale din Germania par sa nu mai faca fata numarului mare de imigranti saraci provenind din Romania si Bulgaria, potrivit cotianului german Der Spiegel.

Saptamana aceasta, Serviciul german pentru integrare si imigratie (SVR) va prezenta evaluarea pe anul 2012. Raportul anual, care analizeaza colaborarea dintre autoritatile federale, regionale si locale, a ajuns la o concluzie dura: coordonarea este inadecvata, iar colaborarea efectiva este inexistenta.

Conform raportului, eforturile de integrare a imigrantilor romani si bulgari par ineficiente, multi dintre straini confruntandu-se in Germania cu un sistem pe care nu il inteleg.

Guvernul german nu are o strategie unitara de integrare a imigrantilor est-europeni, iar autoritatile locale cred ca multi dintre romani si bulgari sunt muncitori sezonieri, cand, de fapt, acestia raman definitiv in Germania, asa cum s-a intamplat in trecut cu turcii si grecii.

Grecia: Socialistul Evangelos Venizelos, desemnat sa formeze noul guvern... Un nou dezastru ameninta Ungaria: Rezervoarele cu noroi rosu de la Almasfuzito, instabile...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x