Căutare Live

Descoperire făcută sub un fast food! Era folosit pentru transportul de droguri!

Autorităţile din Arizona au descoperit droguri în valoare de un milion de dolari în urma unui control în trafic, oficiali din poliţie afirmând că acesta i-a condus la un tunel săpat între un fost restaurant fast food şi o casă privată din Mexic.

Tunel folosit pentru traficul de droguri

deschide.md

Autorităţile din Arizona au descoperit droguri în valoare de un milion de dolari în urma unui control în trafic, oficiali din poliţie afirmând că acesta i-a condus la un tunel săpat între un fost restaurant fast food şi o casă privată din Mexic.

Totul a început pe 13 august, când poliţia din oraşul de frontieră San Luis, Arizona, a declarat că l-a văzut pe proprietarul unei afaceri acum abandonate aducând mai multe containere din plastic pe care le-a încărcat într-o remorcă.

Ofiţerii l-au acuzat pe bărbat pentru nerespectarea echipamentului obligatoriu. În timpul controlului, un câine specializat în depistarea de stupefiante a alertat autorităţile asupra prezenţei drogurilor în cele două containere.

În interiorul containerelor poliţia a găsit 239 de pachete cu diverse droguri, între care metamfetamină, cocaină, heroină albă, heroină brună şi fentanil. Poliţia a estimat valoarea totală a drogurilor descoperite la peste un milion de dolari.

Poliţia a cercetat locaţia în cauză două zile mai târziu şi a descoperit intrarea într-un tunel. Oficiali din domeniul securitţii interne au declarat pentru KYMA că tunelul ducea spre o reşedinţă situată peste graniţă în San Luis Rio Colorado, Mexic, unde se termina cu o uşă falsă, sub un pat.

Graniţa SUA-Mexic deasupra tunelului este protejată de două garduri de frontieră.

"Acest tunel a fost foarte bine construit şi trebuie să fi luat foarte mult acestei organizaţii de trafic de droguri să sape şi să fi costat mult", se menţionează în documentele instanţei. "Acest tunel a necesitat în mod necesar o cooperare între mai mulţi indivizi de ambele părţi ale frontierei, implicaţi într-o conspiraţie transnaţională complicată şi riscantă pentru a construi o astfel de structură secretă".

Tuneluri de contrabandă sub graniţa SUA-Mexic au fost găsite ocazional în trecut, fiind construite de grupări infracţionale specializate în traficul de droguri şi de persoane.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Peste 1 milion de sirieni se pot întoarce acasă! Anunțul făcut de liderii de la Kremlin!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri