Antena Căutare

Descoperire șocantă făcută de un bărbat în noul lui apartament. Cum a intrat a început să filmeze dezastrul: „Ar putea câștiga premiul pentru cel mai groaznic loc"

De cum a intrat în noul lui apartament, bărbatul a fost lovit de un miros greu. Imediat, a aprins telefon și a început să filmeze dezastrul.

De cum a intrat în noul lui apartament, bărbatul a fost lovit de un miros greu. Imediat, a aprins telefon și a început să filmeze dezastrul.

În toate camerele existau sute de cutii de bere, resturi de mâncare, cutii de pizza şi tot soiul de ambalaje ce fuseseră adunate cu lunile.

Familia din Pennsylvania a făcut descoperirea dezgustătoare, după ce au fost semnate actele şi au mers să vadă apartamentul. Nu vizionase înainte locul şi a mers pe mâna agentului imobiliar.

Acest apartament ar putea câştiga premiul pentru cel mai groaznic loc pe care l-am cumpărat până acum”, poate fi auzită cum spune soţia bărbatului pe înregistrare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şcolile britanice renunţă la ceasurile de tip analog din cauză că adolescenţii nu sunt capabili să citească ora... 32 DE ANI DE LA CERNOBÎL. Cât şi cum a fost afectată România de cel mai mare accident nuclear din istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x