Căutare Live

Destinaţie greşită, rezultat dezastruos! O minunăţie de casă a fost demolată din greșeală. Cine e vinovatul?

O firmă de demolări a dărâmat din greșeală o casă din Texas după ce navigatorul Google Maps a indicat o adresă greșită, relatează EFE.

Casa daramata

Agerpres

O firmă de demolări a dărâmat din greșeală o casă din Texas după ce navigatorul Google Maps a indicat o adresă greșită, relatează EFE.

Responsabilii firmei Billy L. Nabors Demolition s-au scuzat pentru greșeala pe care au făcut-o săptămâna trecută și s-au angajat să răspundă în fața proprietarilor pentru această eroare regretabilă. Incidentul a avut loc în Rowlett, o suburbie a orașului Dallas grav afectat de tornadele care au lovit zona la sfârșitul anului trecut. Firma de demolări trebuia să dărâme o casă aflată la numărul 7601 de pe strada Cousteau Drive și care a fost grav afectată de pagubele produse de tornadă.

Altă casă era "destinată" demolării

Însă Google Maps nu i-a condus la adresa în chestiune, asigură firma, ci la numărul 7601 de pe Calypso Drive, la o stradă distanță de adresa dorită. Cum numărul coincidea, iar casa prezenta pagube pricinuite de tornadă, firma Billy L. Nabors Demolition a început demolarea fără să-și dea seama că se aflau pe strada greșită.

"Cum să faci o asemenea greșeală?", a declarat mass-media locale Lindsay Diaz, una din proprietarele casei.

Diaz și Alan Cutter, celălalt proprietar se mutaseră temporar din casă preconizând să o repare în următoarele luni, după ce o echipă de constructori au evaluat că pagubele suferite de clădire nu afectaseră structura. După ce incidentul a apărut în presă, firma de demolări a decis să prezinte scuze și să-i despăgubească pe proprietari. După incident, Google Maps a corectat greșeala din sistemul de navigare.

Sursă: Agerpres

VIDEO: După doi ani, o mamă s-a întâlnit cu ucigaşul fiicei sale. Reacţia femeii a impresionat mii de oameni... Toate drumurile duc către "cea mai nouă ţară" din lume, Liberland! Române, în câteva ore eşti acolo!...
Ultimele știri