Detalii TULBURĂTOARE în cazul Andreei Cristea, românca ucisă în atacul terorist din Westminster, prezentate judecătorilor. Cum a fost scoasă din apă

 

Noi audieri au avut loc, miercuri, în cazul atacului terorist de la Westminster în urma căruia a murit și românca Andreea Cristea. La tribunal au fost prezentate imagini surprinse de camerele de supraveghere cu momentul în care tânăra a fost lovită cu mașina și aruncată în râul Tamisa. Detalii tulburătoare au fost aduse, astfel, în atenția judecătorilor.

Aceste imagini prezintă momentul în care Andreea Cristea se plimba pe pod împreună cu iubitul ei, Andrei. Tânăra a fost lovită în plin de mașina condusă de Khalid Masood și a fost aruncată peste pod, în râul Tamisa, potrivit Sky News.

La tribunal, judecătorii au ascultat și primele apeluri ale martorilor la numărul de urgență. Îngroziți, martorii au vorbit despre o femeie aruncată în apă.

Camerele de supraveghere au surprins și eforturile echipajului de salvare pentru a recupera trupul Andreei Cristea, care a fost scos din apă cu ajutorul unui cârlig.

Andreea Cristea a fost transportată de urgență la spital, dar a murit două săptămâni mai târziu, când a fost deconectată de la aparate.

Andreea Cristea a fost a cincea victimă a atacatorului Khalid Masood, care a intrat cu mașina în mulțime, pe 22 martie 2017, pe podul Westminster, după care a înjunghiat mortal un polițist de la Parlamentul britanic. Atacatorul a fost împușcat de forțele de ordine.

Audierile în cazul acestui atac terorist vor continua, joi.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI