Antena Căutare

Devin-o salvator printr-o geantă ecologică

,,Împreună putem schimba totul!,, Asta spun activiștii organizației de protecție a mediului înconjurător din Chișinău Extinction Rebellion (XR)

,,Împreună putem schimba totul!,, Asta spun activiștii organizației de protecție a mediului înconjurător din Chișinău Extinction Rebellion (XR)

Acești tineri XR s-au convins că legea utilă care interzice vînzarea pungilor din plastic în Moldova nu funcționează și au decis să preia inițiativa și să sprijine natura printr-un șir de acțiuni orientate spre oameni ca să renunțe la utilizarea polietilenei în favoarea genților ecologice pentru produse.

Pentru a aduce la cunostință importanța protejării mediului înconjurător, activistii XR au organizat un eveniment în cadrul căruia locuitorii din Chișinău au primi GRATUIT ECO-genți.

Gențile au fost realizate hand-made. Pentru împletirea unei genți a fost nevoie de 3 ore și 35 de metri de fir de cînepă pentru a menține o greutate de 25 de kg.

Prin astfel de acțiuni, activiștii din cadrul organizației de protecție a mediului, tind să arate societății moldovenești că mulți oameni sunt îngrijorați de problemele mediului și că acești oameni au putere atunci cand sunt uniți în jurul unei idei comune.

Femeile devin emblema industriilor... Biocombustibil: benzina va fi înlocuită de alge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x