Antena Căutare

Dezvaluiri: Bloggeri si jurnalisti, platiti cu sute de mii de euro pentru imaginea lui Vladimir Putin

Hackerii Anonymous au spart serverele gruparii de tineret pro-Kremlin Nasi si au facut publice tacticile acesteia de a-i crea o imagine pozitiva premierului rus Vladimir Putin si a-i discredita pe adversarii acestuia in alegerile prezidentiale din martie, plin platirea cu sute de mii de euro a unei retele vaste de bloggeri si jurnalisti.

E-mail-urile date publicitatii arata cum Nasi a platit bloggerii pro-Putin cu aproximativ 14.000 de euro pentru a scrie comentarii la stirile negative despre Putin.

De asemenea, gruparea intentiona sa dea circa 240.000 de euro pentru a publica articole despre tabara de vara a Nasi in doua tabloide populare din Rusia, iar alte mail-uri atesta ca membrii Nasi erau indemnati sa califice cu "nu imi place" videoclipurile negative despre Putin postate pe Youtube, in cadrul campaniei opozantului Aleksei Navalni asociindu-l pe Putin cu Hitler.

Partidul PVV din Olanda a lansat un site discriminatoriu la adresa muncitorilor est-europeni... Tensiune in Israel: Ambasadele se pregatesc de un eventual conflict cu Iranul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x