Antena Căutare

Diamante de aproape 40 de milioane de euro, furate de pe aeroportul international din Bruxelles

Jaf ca in filme pe aeroportul international din Bruxelles. Opt barbati inarmati si mascati au atacat o masina blindata si au furat diamante in valoare de aproape 40 de milioane de euro. Atacul a fost atat de indraznet incat i-a lasat fara reactie pe agentii de securitate

Un gard de sarma a fost poarta de intrare a hotilor pe aeroportul din Bruxelles. L-au decupat cat sa incapa cele doua masini cu care au intrat pe pista. Odata ajunsi acolo, au declansat operatiunea. “Indivizi inarmati pana in dinti au iesit din vehicule, au furat mai multe bunuri din cala avionului, s-au intors la masini si au fugit”, a declarat an Van Der Cruysse, purtatorul de cuvant al Aeroportului din Bruxelles.

Bunurile sunt, de fapt, o adevarata comoara - diamante in valoare de aproape 40 de milioane de euro. Trei minute le-a luat atacatorilor imbracati in uniforme de politie sa opreasca blindata care transporta pietrele, sa le incarce in masinile lor si sa dispara. 11 minute a durat intreaga operatiune. Totul, fara sa traga vreun foc de arma. Un plan simplu si indraznet. “Totul indica spre concluzia ca acesti indivizi stiau foarte bine ceea ce faceau si cautau”, a subliniat Cruysse.

Anchetatorii belgieni incearca acum sa dea de urma comorii. In acelasi timp, vor sa lamureasca exact cum a fost posibil ca atacatorii sa ridiculizeze masurile de securitate de la aeroport. Ce e clar e ca operatiunea ar putea fi un bun trailer pentru urmatorul film din seria "Cei 11 ai lui Ocean".

Coreea de Nord ameninta Coreea de Sud cu "distrugerea totala"... Firma elvetiana Nestle a retras doua produse din magazinele din Italia, Spania si Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x