Antena Căutare

Directorul unui spital din Wuhan a murit din cauza coronavirusului / Bilanţul deceselor la nivel mondial este de 1873

Directorul unui spital din Wuhan, epicentrul îmbolnăvirilor cu coronavirus, a murit marţi dimineaţă din cauza infectării cu Covid-19, anunţă CNN, bilanţul deceselor la nivel mondial fiind de 1873 de persoane.

Liu Zhiming, directorul Spitalului Wuchang din Wuhan, care era neurochirurg, a murit marţi dimineaţă din cauza noului coronavirus, anunţă Comisia locală de sănătate.

La finalul zilei de luni, Comisia de sănătate din China a confirmat 98 de decese din cauza coronavirusului, 93 dintre acestea fiind în provincia Wuhan, bilanţul victimelor în China ajungând la 1.868, cărora li se adaugă cele cinci decese înregistrate în afara Chinei, în Hong Kong, Taiwan, Japonia, Filipine şi unul în Franţa.

De asemenea au fost confirmate încă 1.866 de cazuri de îmbolnăvire în China.

Numărul total de cazuri confirmate în China este de 72.436, numărul total la nivel global fiind de 73.325.

Autorităţile medicale din China afirmă că 12.552 de pacienţi au fost vindecaţi şi au părăsit spitalul.

Pe nava Diamond Princess, aflată în carantină la Yokohama, au fost înregistrate încă 99 de cazuri de îmbolnăvire. Peste 300 de cetăţeni americani au fost deja evacuaţi de pe navă, iar Hong Kong-ul şi Coreea de Sud au început deja demersurile pentru evacuarea propriilor cetăţeni aflaţi la bordul acesteia.

Sursa : news.ro

Assad: Victoriile recente ale ofensivei militare împotriva rebelilor sunt un preludiu al înfrângerii insurgenţilor... Incendiile au afectat 75% dintre australieni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x