Antena Căutare

Disperarea unor părinți din Scoția:"Fiica noastră de 20 de ani s-a transformat în TERORIST"

O tânără din Scoția și-a părăsit părinții îndurerați și s-a transformat în terrorist.

O tânără din Scoția și-a părăsit părinții îndurerați și s-a transformat în terrorist.

Khalida Mahmood şi Muzaffar Mahmood sunt disperaţi, după ce fiica lor a plecat de acasă şi a ajuns în Siria unde s-a căsătorit cu un luptător al Statului Islamic.

Părinții povestesc că transformarea a avut loc într-un timp foarte scurt, pe internet. Fiica ca a fost atrasă să adere la SI prin intermediul unei rețele de socializare .

Într-o declaraţie publică plină de durere, părinţii lui Aqsa au spus: "Încă te iubim, Aqsa, dar acum trebuie să ne punem familia - pe fratele şi surorile tale - pe primul loc. Ne-ai trădat pe noi, ai trădat comunitatea din care făceai parte şi ţara care te-a primit cu bratele deschise. Ne-ai rupt inimile în bucăţi şi ne-ai schimbat vieţile pentru totdeauna. Vino acasă".

Răspunsul fetei a îndurereat familia: "Tată, ne vom vedea în lumea de dincolo. Am ales să fiu un martir. Te voi duce de mână la porţile Raiului".

TERIFIANT! Cum a reuşit să supravieţuiască unei execuţii a islamiştilor... Au decis!!! Oficialii de la Kiev și separatiștii au semnat un acord de pace! Vor opri imediat focul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x