Antena Căutare

DJ de radio din Marea Britanie, suspendat după remarci „rasiste” în timpul unei dispute cu proprietarul român al unei firme de taxi

Steven Carpenter, prezentator de radio în Somerset, a fost suspendat după ce a făcut mai multe comentarii „rasiste” în timpul unei dispute cu o firmă de taxi condusă de un român, scrie BBC. DJ-ul a prezentat scuze, spunând că a făcut remarcile „într-un moment de nebunie”.

Disputa a avut loc la telefon şi pe Facebook. Radio Ninesprings, post din Yeovil (Somerset), a primit reclamaţii după acţiunile lui Carpenter.

Proprietarii firmei au spus că remarcile, în care erau numiţi „vampiri”, au fost „rasiste”. Postul de radio efectuează acum o anchetă.

Marius Virgil, proprietar al Dracula Taxis, a declarat că Steven Carpenter l-a sunat pe 15 iunie, în jurul orei locale 01.00, cerând o maşină şi că l-a „abuzat” la telefon după ce i-a spus cât va costa cursa.

„La telefon, a strigat la mine să tac şi mi-a spus că, la radio, îmi va închide afacerea”, a spus Virgil. „M-a sunat de mai multe ori şi tot spunea «Nu ştii cine sunt, sunt Steve Carpenter», dar nu ştiam cine este şi era foarte nepoliticos”.

După apeluri, prezentatorul a scris pe Facebook că cei de la Dracula Taxis sunt „vampiri”, comentariu în urma căruia proprietarul companiei de taxi l-a numit pe Carpenter rasist.

Carpenter a continuat: „Aceasta este Marea Britanie, nu România, nu jefuim oamenii aici”.

Prezentatorul de radio a spus apoi că a acţionat „într-un moment de nebunie”, după ce a băut până la ora 03.00. „Regret foarte mult totul şi prezint scuze sincere tuturor celor implicaţi”, a spus el.

Într-un comunicat, managerul Steve Haigh a transmis că postul se disociază de remarcile făcute de Carpenter.

Sursa : news.ro

Elon Musk are un nou proiect: astroporturi plutitoare... A ieșit în oraș cu 15 prietene, să sărbătorească eliminarea restricțiilor. Câteva zile mai târziu, au ajuns toate la spi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x