Antena Căutare

Doctorul care l-a tradat pe Osama Bin Laden, condamnat la inchisoare

Medicul pakistanez Shakil Afridi, care a ajutat Statele Unite sa-l localizeze si sa-l identifice pe Osama Bin Laden, a fost retinut si acuzat de inalta tradare. El a fost condamnat la 33 de ani de inchisoare.

Sentinta a fost data de catre un tribunal din provincia Khyber si a fost anuntata de catre un oficial guvernamental, care a informat si ca Afridi a fost amendat cu 3500 de dolari. In cazul in care acesta nu va plati, i se vor mai adauga la pedeapsa initiala, inca trei ani si jumatate de temnita.

Afridi este banuit ca a condus un program de vaccinare, coordonat de CIA, pentru a colecta ADN-ul lui Bin Laden si a verifica astfel prezenta lui in orasul Abbottabad, locul in care a fost ucis ulterior de catre un comando american.

Secretarul de Stat de la Washington, Hillary Clinton, a cerut pe canale oficiale ca Shakil Afridi sa fie eliberat imediat, precizand ca el a servit atat interesele americane cat si cele pakistaneze.

Avion rusesc, in flacari pe un aeroport din Cehia: 7 de raniti... 35 de romi romani, expulzati de pe un teren privat din Marsilia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x