Antena Căutare

Doctorul lui Michael Schumacher neagă acuzațiile cum că ar fi făcut experimente pe fostul mare campion de Formula 1: „Este un termen abominabil”

După zvonurile legate de faptul că Michael Schumacher ar fi fost supus unor experimente, ceastea au fost negate de către doctorul său. Doctorul Philippe Menasche l-a tratat luna trecută la Paris pe Schumacher, iar o publicație locală a scris că a fost supus unui experiment cu celule stem. „Este un termen abominabil”, a fost reacția medicului.

După zvonurile legate de faptul că Michael Schumacher ar fi fost supus unor experimente, ceastea au fost negate de către doctorul său. Doctorul Philippe Menasche l-a tratat luna trecută la Paris pe Schumacher, iar o publicație locală a scris că a fost supus unui experiment cu celule stem. „Este un termen abominabil”, a fost reacția medicului.

Se știu puține lucruri despre tratamentul la care a fost supus Michael Schumacher la Spitalul Georges Pompidou din Paris, dar se crede că i s-au făcut transfuzii cu celule stem pentru reducerea inflamațiilor, printr-o procedură medicală experimentală.

Dr. Menasche a negat însă acest lucru: „Nu fac miracole. Eu și echipa mea nu facem experimente. Este un termen abominabil care nu se potrivește cu o abordare medicală serioasă”.

O asistentă medicală de la spitalul unde a fost tratat Schumacher a spus publicației Le Parisien că fostul pilot de Formula 1 a devenit conștient.

Ziarul susține că Michael Schumacher a mai fost internat la Georges Pompidou de cel puțin două ori înainte, de fiecare dată sub alt nume și de către o echipă medicală redusă. Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este ținută la secret din 2013.

După accidentul de schi de acum șase ani, fostul mare campion de Formula 1 a fost ținut în comă timp de șase luni, timp în care i s-a administrat tratament la locuința sa din Elveția.

Sursă: Libertatea

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor da în judecată un tabloid britanic... Anchetă în Ucraina împotriva lui Iuri Luţenko, un fost procuror general citat în scandalul ucrainean care-l ameninţă pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x