Antena Căutare

Doi bărbaţi au rămas blocați într-o peşteră din Germania după ce apele unui rău au crescut brusc

Unul dintre cei doi bărbaţi care au rămaşi blocaţi duminică într-o peşteră din sud-vestul Germaniei, inundată în urma ploilor torenţiale, a fost salvat,informează luni dpa, potrivit agerpres.

Unul dintre cei doi bărbaţi care au rămaşi blocaţi duminică într-o peşteră din sud-vestul Germaniei, inundată în urma ploilor torenţiale, a fost salvat,informează luni dpa, potrivit agerpres.

Bărbaţii rămăseseră blocaţi după ce parcurseseră circa 650 de metri în Peştera Falkenstein din landul Baden-Württemberg, prin care curge râul Elsach, după ce apele acestuia au crescut brusc. Salvarea lor imediată nu a fost posibilă din cauza forţei curentului.

Bărbaţii au procedat imprudent intrând în peşteră în această perioadă. Condiţiile meteorologice nefavorabile şi ploaia puternică ar fi trebuit să îi facă să se gândească că riscau să rămână blocaţi, precizase anterior Michael Hottinger.

Peştera Falkenstein este o populară destinaţie turistică din regiunea Alpilor Şvabi. Site-ul local de turism avertizează însă vizitatorii că poate fi periculos să se aventureze în peşteră – doar primii 20 de metri fiind permişi fără ghid – dacă nu a fost a fost obţinută anterior o aprobare din partea autorităţilor locale.

Sursă: blacknews.ro

Coreea de Sud se va alătura forţelor navale coordonate de SUA în Orientul Mijlociu, pentru protejarea petrolierelor din ... Captură în valoare de 7, 5 milioane de euro în Vietnam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x