Antena Căutare

De râs sau de plâns? Doi hoți români au vrut să fure o casă de marcat în Italia, dar au confundat-o! Obiectul banal pentru care au ajuns la închisoare

Doi hoți români au vrut să fure o casă de marcat dintr-un magazin, amenințând-o cu un pistol pe soția proprietarului acestuia, dar au fugit cu un cântar.

Doi hoți români au vrut să fure o casă de marcat dintr-un magazin, amenințând-o cu un pistol pe soția proprietarului acestuia, dar au fugit cu un cântar.

Incidentul a avut loc luni, 21 ianuarie, ora 19.00, în localitatea Riposto, într-un magazin de pâine.

Cei doi hoți români, unul în vârstă de 27 de ani şi altul de 18, au intrat cu capetele acoperite de cagule ameninţând-o pe soţia comerciantului cu un pistol, potrivit emigrantul.it, citat de adevarul.ro.

În locul casei de marcat, unde se aflau banii, cei doi hoți români au luat cântarul.

Ei au încercat să fugă cu un motoscuter, dar au fost opriţi la puţin timp de o patrulă a carabinierilor, care i-a încătuşat.

Tinerii tâlhari erau rezidenţi într-o localitate învecinată, tot în provincia Catania, Giare. Românii au fost duşi la închisoarea din Piazza Lanza, Catania.

Imagini șocante pe străzile capitalei! O tânără de 27 de ani a bătut un taximetrist și i-a furat mașina după ce a aflat ... Premieră la teatru din Italia! Soții Ceaușescu sunt eroii unui spectacol de teatru prezentat cu succes de 2 actori itali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x