Căutare Live

Când și-au jurat că se vor iubi până când moartea îi va despărți, nu s-au gândit că mai aveau doar două săptămâni de trăit! Destin curmat în avionul prăbușit în Iran! FOTO

Doi iranieni proaspăt căsătoriți se numără printre persoanele care au murit în avionul ce s-a prăbușit în Iran. Aceștia urmau să își înceapă oficial viața împreună, ca soț și soție, în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Niloofar Ebrahim și Saeed Tahmasebi Khademasadi.

Niloofar Ebrahim, în vârstă de 34 de ani și soțul ei, Saeed Tahmasebi Khademasadi, în vârstă de 35 de ani, s-au căsătorit cu două săptămâni înainte de a muri la bordul aeronavei ce s-a prăbușit, miercuri, la scurt timp după ce a decolat din Iran.

Saeed Tahmasebi Khademasadi, un inginer cu cetățenie britanică și iraniană, urma să își înceapă oficial viața de familie în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord alături de soția lui. Ea încă nu avea cetățenie britanică, tocmai obținuse o diplomă de master la Universitatea din Kingston și făcea muncă caritabilă pentru organizația VSO.

Deși căsătoriți civil în urmă cu un an, cei doi, care locuiau în Chiswick, au mers în Iran pentru a-și face petrecerea de nuntă alături de familie și prieteni.

Când și-au jurat că se vor iubi până când moartea îi va despărți, nu s-au gândit că mai aveau doar două săptămâni de trăit! Destin curmat în avionul prăbușit în Iran! FOTO

Niloofar Ebrahim și Saeed Tahmasebi Khademasadi.

„Aveau toată viața înainte. Erau fericiți. Toată familia este distrusă”, a spus sora lui Niloofar Ebrahim, care trăiește în Statele Unite ale Americii. Femeia a povestit că nu a putut ajunge la nunta ei și că, de altfel, nu și-a mai văzut sora de cinci ani, din cauza politicii lui Donald Trump.

Zborul PS752 al companiei Ukraine International Airlines (UIA) a decolat, îăn noaptea de marți spre miercuri, de la Teheran către Kiev şi s-a prăbuşit două minute mai târziu. Au murit 176 de oameni – cei mai mulți au fost iraniano-canadieni, dar şi afgani, britanici, suedezi şi ucraineeni.

Londra şi Ottawa au anunţat joi că aeronava a fost doborâtă fără îndoială de o rachetă iraniană, probabil din greşeală, iar înregistrări video dificil de autentificat circulă pe Internet în susţinerea acestei teze. Însă, Iranul a negat în mod categoric, vineri, această teză.

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Iranul s-ar putea dota cu arma nucleară în unul sau doi ani, apreciază ministrul francez de Externe Jean-Yves Le Drian...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri