Antena Căutare

Le-a murit bebelușul subit și au stat cu el 10 zile! Explicația lor este cutremurătoare! „L-am pupat și l-am ținut în brațe în fiecare zi” – Foto

Doi părinți tineri au stat cu trupul neînsuflețit al bebelușului lor timp de 10 zile, după ce copilul a murit subit. Ei au explicat de ce au ales să se despartă de cel mic abia după mai bine de o săptămână de la decesul acestuia.

Doi părinți tineri au stat cu trupul neînsuflețit al bebelușului lor timp de 10 zile, după ce copilul a murit subit. Ei au explicat de ce au ales să se despartă de cel mic abia după mai bine de o săptămână de la decesul acestuia.

Părinții bebelușului, India Gibson, în vârstă de 25 de ani, și Jamie Hayes, în vârstă de 32 de ani, din orașul Folkestone din comitatul englez Kent, au fost devastați când și-au descoperit bebelușul fără suflare, în mijlocul nopții.

La momentul tragediei, cei doi se aflau în vacanță în Liverpool alături de bebelușul lor, de șase luni Toby. Părinții copilului au jucat cărți până târziu, după ce și-au așezat bebelușul în pătuț, verificând regulat copilul.

Însă, la miezul nopții, când mama bebelușului a plecat la culcare, și-a dat seama că ceva nu este în ordine cu micuțul. A chemat disperată o ambulanță, iar bebelușul a fost transportat de urgență la spital, dar nu a putut fi salvat.

„Era complet sănătos înainte de a-l pierde. Singura problemă pe care o aveam erau dinții. El a fost viața noastră”, au spus părinții bebelușului, devastați.

Părinții au fost informați că îi costă 500 de lire sterline pentru a-și aduce copilul acasă din Liverpool și au fost nevoiți să ceară ajutor pentru a acoperi această sumă. Tinerii au primit peste 2.000 de lire sterline în doar trei ore prin donații online, dar și un pătuț în care să își poată ține mai mult timp bebelușul, până să îl înmormânteze.

„Faptul că am primit acel pătuț special în care ne-am putut ține bebelușul 10 zile a însemnat mult pentru noi. Ne-a dat răgaz să ne despărțim de el. În acele zile l-am pupat și l-am ținut în brațe mult. L-am avut acasă pentru patru zile, iar familia a putut, de asemenea, să își ia rămas bun de la el. Fratele soțului meu l-a putut ține în brațe pentru prima dată”, a povestit femeia.

Părinții îndoliați au spus că vor folosi banii rămași din donații pentru a le oferi și altor persoane aflate în situația lor astfel de pătuțuri ce le-ar da timp să se despartă de bebelușii lor.

Un adolescent a murit în Catedrala Saint Pail din Londra, la fel ca Lidia Drăgescu! Medicii nu l-au putut salva... Un Van Gogh fals a fost confiscat de Poliţie la Montpellier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x