Antena Căutare

Doi polițiști au fost arestați după ce au bătut un bărbat imobilizat într-un pat de spital - VIDEO

Doi polițiști din Hong Kong au fost arestați pentru că au băutut un bărbat în vârstă de 62 de ani, care era imobilizat într-un pat din Spitalul Districtului Nord, Sheung Shui. 

Doi polițiști din Hong Kong au fost arestați pentru că au băutut un bărbat în vârstă de 62 de ani, care era imobilizat într-un pat din Spitalul Districtului Nord, Sheung Shui.

Imaginile au fost surprinse de o caeră de surpraveghere din salonul în care se afla bărbatul, care au fost făcute public de un legiuitor al orașului care a ridicat îngrijorări cu privire la tratamentul pe care îl oferă autoritățile cetățenilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În videoclip se vede cum doi ofițeri de poliție lovesc brutal un bărbat de 62 de ani, imobilizat pe un pat de spital. Aceștia îl lovesc în mod repetat în față, organe genitale și stomac.

Conform raportului South China Morning Post, victima - al cărui nume de familie este Chung - a fost arestată pentru că a agresat un polițist la aproximativ 23:00 cu o seară înainte, potrivit legiuitorului Lam Cheuk-ting.

Se pare că Chung a spus familiei sale după atacul ofițerilor, că aceștia i-au spus în timp ce îl loveau: „asta fac polițiștii negri”.

Superintendentul principal al Filialei Relații Publice a Poliției, Tse Chun-chung, a confirmat că doi ofițeri au fost arestați marți după-amiază (20 august) pentru agresiune provocând vătămări corporale reale. Au fost, de asemenea, plasați sub anchetă, după care vor fi suspendați.

Tse a spus într-o declarație, conform South China Morning Post: „Poliția nu va întoarce ochii asupra violenței, în special pentru ofițerii care încalcă în mod deliberat legea”.

Doi polițiști au fost arestați după ce au bătut un bărbat imobilizat într-un pat de spital - VIDEO

Lam Cheuk-ting i-a condamnat pe ofițeri pentru că au adus și mai multă rușine forțelor de poliție, în special în urma protestelor din oraș care s-au intensificat recent și au dus la acuzații de brutalitate a poliției după ce aceștia au început să folosească baghete, spray cu piper, gloanțe de cauciuc și gaze lacrimogene împotriva protestatarilor.

Politicianul Partidului Democrat a spus că nu există „niciun motiv” pentru care ofițerii să „abuzeze de puterea lor de a tortura victima” și să-l „umilească atât de serios”, considerând dacă acest incident a fost doar „vârful aisbergului” în ceea ce privește brutalitatea poliției și dacă protestatarii antiguvernamentali s-ar fi putut confrunta cu un tratament similar.

Doi polițiști au fost arestați după ce au bătut un bărbat imobilizat într-un pat de spital - VIDEO

Conform The Guardian, săptămâna aceasta marchează a 11-a săptămână a protestelor în masă - care au început ca urmare a unui proiect de lege de extrădare controversat, care ar acorda Chinei puteri mai mari, dar de atunci s-au extins pentru a protesta împotriva violenței poliției - printre care majoritatea s-au încheiat în mod violent cu confruntări între poliție și protestatari.

Violența s-a intensificat în ultimele săptămâni, cu sute de persoane arestate din iunie, deși duminică (18 august) a marcat primul protest pașnic din regiune. Se estimează că 1,7 milioane de protestatari au organizat mitingul pașnic, care a avut o prezență minimă a poliției fără arestări.

Liderul din Hong Kong, Carrie Lam, a folosit acest lucru ca o oportunitate pentru a oferi o platformă pentru dialogul cu cetățenii și pentru a rezolva plângerile împotriva poliției, însă activiștii au fost respinși ca o „capcană”.

Alte proteste sunt planificate pentru următoarele zile, manifestanții promitând să-și escaladeze acțiunile încă o dată, dacă guvernul nu se adresează în mod corespunzător.

Sursă: UNILAD

Imagini apocaliptice! A fost beznă în plină zi, într-un oraș din Brazilia! „Nu sunt evenimente naturale” – Foto... Român în vârstă de 20 de ani, mort într-un centru de retenţie administrativă de la periferia Parisului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x