Antena Căutare

Doi români, arestați după un jaf uimitor în Italia! Au intrat cu o mașină furată într-un magazin – Video

Doi români au fost arestați în Italia după un jaf uimitor. Hoții au intrat într-un magazin din centrul orașului Padova spârgând o ușă din sticlă, cu ajutorul unei mașini furate. 

Doi români au fost arestați în Italia după un jaf uimitor. Hoții au intrat într-un magazin din centrul orașului Padova spârgând o ușă din sticlă, cu ajutorul unei mașini furate.

Românii arestați în Italia sunt Iulian Vintilă (39 de ani) și Marian Neagu Bulmaga (37 de ani), ambii cu antecedente pentru furt.

Pentru a da spargerea de la magazinul Duca DAosta din Padova, pe 16 noiembrie 2018, cei doi români au ajuns în Padova cu o mașină pe care o închiriaseră din Torino.

Ulterior, cei doi români au furat un autoturism Alfa Romeo pe care l-au folosit la jaf.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care românii au intrat cu mașina în vitrina magazinului.

După ce au furat haine în valoare de 40.000 de euro, cei doi români s-au făcut nevăzuți, iar abia săptămâna aceasta au fost identificați și arestați de carabinieri.

Hainele furate de ei nu au fost recuperate, deoarece au fost trimise în România, scrie publicația italiană Il Gazzettino, potrivit libertatea.ro.

Sultanatul Brunei instaurează lapidarea pentru a pedepsi relaţiile homosexuale și adulterul... Și-a aruncat bebelușul la gunoi, pe stradă, și a plecat! Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere. Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x