Antena Căutare

MOST WANTED: Doi romani, printre cei mai cautati infractori straini din Marea Britanie. Porecla unuia dintre ei este "Stucut"

Lista cu numele a 17 infractori straini, cautati in Marea Britanie pentru diverse infractiuni, a fost data publicitatii de Organizatia Independenta de Combatere a Criminalitatii “Crimestoppers” si Scotland Yard. Astfel, noua dintre cei care au savarsit ilegalitati si sunt dati in urmarire in Marea Britanie sunt polonezi, iar ceilalti provin din Albania, Romania, Lituania, Turcia, Ungaria si Letonia

Potrivit presei britanice, printre infractori se regasesc si doi romani. Unul dintre ei se numeste Constantin Niciu, are 34 de ani si a rapit doi barbati in Romania. Celalalt, este Vasile Vladu, de 30 de ani si apare si sub numele de Marius Cionca, acuzat de crima.

In plus, Constantin Niciu, supranumit "Stucut" si dat in urmarire generala in Romania, a fost condamnat la 11,6 ani de inchisoare de magistratii Tribunalului Hunedoara pentru pentru talharie si lipsire de libertate.

Printre infractori se numara ucigasi, violatori, talhari si proxeneti despre care se crede ca s-ar ascunde in Marea Britanie. Atunci cand ii vor captura, autoritatile britanice ii vor extrada catre tarile de origine. "Fugarii straini care se ascund aici sunt o amenintare pentru comunitatile locale. Vrem acesti infractori afara de pe teritoriul britanic", a declarat Roger Critchell, de la Crimestoppers.

Foto: The Sun

A inceput carnavalul! Venetia, invadata de masti si costume de epoca... Ancheta in Italia, dupa accidentul aviatic in care a fost implicat un avion Carpatair...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x