Antena Căutare

Uciși de coronavirus, după 61 de ani de căsnicie. Doi soți au murit unul după altul, la interval de 12 ore: ”Sunt împreună și acum, după moarte!”

Doi soți căsătoriți de nu mai puțin de 61 de ani au murit după ce s-au infectat cu noul coronavirus unul după altul, la doar 12 ore diferență. 

Uciși de coronavirus, după 61 de ani de căsnicie. Doi soți au murit unul după altul, la interval de 12 ore: ”Sunt împreună și acum, după moarte!”
Uciși de coronavirus, după 61 de ani de căsnicie. Doi soți au murit unul după altul, la interval de 12 ore: ”Sunt împreună și acum, după moarte!”

Armand Vigna, un fost antrenor de fotbal la un liceu din Michigan, Statele Unite ale Americii, a murit la vârsta de 84 de ani, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Decesul lui a venit la doar 12 ore după ce soția lui, Ruthie, care îi fusese alături în ultimii 61 de ani, s-a stins din același motiv.

Care este tratamentul administrat încă de la începutul infecţiei cu Covid-19. La ce riscuri se expun pacienții care nu respectă indicațiile

Cei doi au trăit într-un centru de îngrijire pentru bătrâni în Dearborn, Michigan, iar prietenii lor povestesc că au murit la interval de câteva ore. Ambii fuseseră, însă, infectați cu noul coronavirus.

Cei doi soți au fost căsătoriți pentru 61 de ani și au avut împreună patru copii, care le-au dăruit șapte nepoți.

”Erau oameni foarte credincioși, iar fiica lor spune că sunt împreună și acum, după moarte.”, a mărturisit una dintre prietenele femeii, potrivit Daily Mail.

Până acum, în Michigan, au fost confirmate 43,811 cazuri de coronavirus, iar peste 4.000 de persoane au murit.

Un bărbat a fost prins în timp ce încerca să vândă marijuana într-un centru de carantină din Hunedoara. Cum s-a dat de gol în fața oamenilor legii

Coronavirus în Statele Unite ale Americii, cifre oficiale

Bilanţul total al deceselor provocate de epidemie a ajuns la 66.224. În SUA s-au înregistrat peste 1,1 milioane de cazuri de contaminare cu Covid-19.

Totalul include cazuri din toate cele 50 de state, districtul Columbia şi alte teritorii americane, precum şi cazuri ale cetăţenilor americani repatriaţi şi cele din armata americană, spitale de veterani şi închisori federale.

Aproximativ jumătate din statele americane au început relaxarea măsurilor de izolare, dar guvernatorul statului New York a spus că o astfel de mişcare ar fi prematură în statul său, cel mai grav lovit de epidemia de coronavirus,

Presa chineză acuză Washingtonul de ”propagandă” şi ”bluf” după ce Pompeo spune că dispune de ”o cantitate importantă de... Persoane aparent sănătoase pot infecta alți oameni fără să știe! Unul din cinci purtători ai Covid-19 nu prezintă simpto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x