Căutare Live

Donald Trump l-a desemnat pe Mike Pence să coordoneze lupta împotriva coronavirusului

Preşedintele american Donald Trump l-a desemnat pe vice-premierul Mike Pence să coordoneze lupta contra coronavirusului în Statele Unite, anunţă AFP.

"Îl numesc pe Mike Pence responsabil" a fost răspunsul american în faţa epidemiei, a spus Trump, adăugând că Pence va lucra cu "profesionişti şi medici" în legătură cu acest subiect.

Trump a declarat că este pregătit să aloce un pachet "adecvat" în lupta contra epidemiei. Casa Albă a solicitat Congresului o finanţare de 2,5 miliarde de dolari, îns democraţii estimează că ar fi nevoie de o sumă mai mare.

Sursa : news.ro

Rebelii sirieni susţinuţi de turci au recapturat oraşul strategic Saraqeb... Franţa: Cinci morţi şi şapte răniţi într-un incendiu la Strasbourg...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri