Antena Căutare

Donald Trump nu candideaza la presedintia SUA

Donald Trump nu va candida pentru presedintia Statelor Unite. Magnatul a transmis recent un comunicat de presa in care anunta ca nu va candida, conform CNN.


Omul de afaceri, cunoscut drept mogulul american al imobiliarelor, declarase anterior ca este dispus sa investeasca peste 600 de milioane de dolari pentru a candida la presedintia SUA.

"Partea frumoasa este ca sunt foarte bogat! Deci, daca am nevoie de 600 de milioane, pot sa-i scot din buzunar. Este un avantaj imens in fata altor candidati", a declarat Trump in luna martie.

Afaceristul a declarat la acel moment ca va lua o decizie legata de candidatura sa pentru presedintia Americii pana in luna iunie si ca daca va pierde alegerile cu partidul sau, va candida ca independent.

Averea lui Trump este estimata la 2 miliarde de dolari, conform revistei Forbes. Mare parte a succesului sau se datoreaza afacerilor pe piata imobiliara din orasul New York, si rolului principal din seria TV "The Apprentice" (Ucenicul), numai aici castigul sau fiind de 3 millioane de dolari pe episod.

sursa:Antena3

VIDEO! SUA: Castel gonflabil spulberat de tornada. 6 copii raniti usor... Romania a hotarat suspendarea activitatii Ambasadei de la Tripoli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x