Antena Căutare

Donald Trump s-a razgandit: candideaza independent la presedintia SUA

Desi in urma cu 6 luni isi anuntase decizia de a renunta la cursa pentru presedintie, magnatul imobiliar american Donald Trump a demisionat din Partidul Republican pentru a deveni independent. Aceasta miscare ii va permite sa se lanseze in cursa pentru presedintie de anul viitor fara a trece prin procesul alegerilor republicane, informeaza AFP.

Anuntul a fost facut de avocatul lui Trump, Michael Cohen, in cursul zilei de joi, prin intermediul site-ului The Hill. Aceasta ii va permite "sa isi pastreze dreptul de a se prezenta ca independent", a declarat Cohen.

Conform televiziunii ABC News, Donald Trump s-ar putea prezenta sub culorile American Elect, un site de Internet destinat selectionarii unui candidat independent aflat in afara partilor stabilite.

Donald Trump, care este printre cei mai aprigi opozanti ai politicii presedintelui Barack Obama, a lansat o campanie impotriva acestuia, afirmand ca Obama nu este nascut in Statele Unite, ceea ce ii revoca dreptul de a ocupa functia de presedinte.

Trump, in varsta de 65 de ani, are o avere estimata la 2 miliarde de dolari, conform revistei Forbes. Mare parte a succesului sau se datoreaza afacerilor pe piata imobiliara din orasul New York, si rolului principal din seria TV "The Apprentice" (Ucenicul), numai aici castigul sau fiind de 3 millioane de dolari pe episod.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages / EPA

SOCANT! Liceenii sauditi invata din manuale cum sa ucida evreii si sa taie mainile hotilor... Marea Britanie: Printul Philip, operat de urgenta pe cord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x