Căutare Live

Donald Trump s-a întâlnit cu reprezentanţii celor mai mari companii aeriene din SUA, pe fondul epidemiei de coronavirus

Preşedintele american Donald Trump s-a întâlnit miercuri cu preprezentanţii celor mai mari companii aeriene din Statele Unite, care au spus că au intensificat măsurile de dezinfecţie şi alte proceduri, pe fondul îngrijorărilor provocate de coronavirus, transmite Reuters.

Directori ai Southwest Airlines, United Airlines Holdings, American Airlines Group şi JetBlue Airways, între alţii, au participat la întâlnirea cu Trump, vicepreşedintele Mike Pence şi alţi oficiali americani.

Trump a spus că operatorii aerieni vor fi afectaţi de scăderea traficului internaţional, din cauza virusului.

”Afectează afacerile companiilor aeriene, aşa cum era de aşteptat. O mulţime de oameni stau în ţară, fac cumpărături şi folosesc hotelurile din ţară, aşa că, din acest punct de vedere, cred că este un impact pozitiv, dar este şi un impact asupra călătoriilor în străinătate care va fi destul de substanţial”, a spus Trump.

Preşedintele a arătat că directorii nu au cerut asistenţă financiară pentru a face faţă impactului asupra afacerilor companiilor.

Şefii companiilor aeriene au spus că industria a luat măsuri pentru a intensifica dezinfectarea avioanelor.

”Ne-am intensificat eforturile pentru a ne asigura că avioanele sunt curate şi dezinfectate. Toţi am făcut multe schimbări în procedurile noastre de curăţenie, schimbări în procedurile la bord, mănuşi, dezinfectare”, a spus directorul general al Southwest Airlines, Gary Kelly.

Directorul general al United Airlines, Oscar Munoz, a spus că operatorul aerian a promovat atingerea pumnilor în semn de salut, pentru a reduce contactul mâinilor.

Şeful American Airlines, Doug Parker, a arătat că American a oferit flexibilitate pasagerilor care doresc să îşi schimbe planurile de călătorie din cauza bolii.

Sursa : news.ro

Facebook își închide un birou după ce un angajat a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus. Ce se întâmplă cu 5.000... Fostul secretar general al ONU Javier Perez de Cuellar a murit la vârsta de 100 de ani...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri