Căutare Live

Două adolescente, imagini scandaloase pe ruinele unui castel! Ce au făcut, la 18 metri înălțime, este de necrezut! „Dacă ar fi căzut, s-ar fi prăpădit!” – VIDEO

Două adolescente au devenit protagonistele unor imagini scandaloase, ce au fost filmate pe ruinele unui castel, la o înălțime de 18 metri față de sol.

Două adolescente, imagini scandaloase pe ruinele unui castel! Ce au făcut, la 18 metri înălțime, este de necrezut! „Dacă ar fi căzut, s-ar fi prăpădit!” – VIDEO

Tinerele au fost filmate alergând și dansând pe ruinele Castelului Ravenscraig din Kirkcaldy, Scoția. Acestea au continuat timp de o oră și un sfert.

Un martor care le-a filmat a spus că probabil fetele se află la vârsta adolescenței și au acționat teribilist pentru un clip pe care să îl publice ulterior pe TikTok.

Martorul, în vârstă de 32 de ani, le-a filmat de la o fereastră a locuinței lui, ce se află aproape de Castelul Ravenscraig.

„Zeci de trecători le-au văzut. Nimeni nu a strigat la ele, poate de teamă că le-ar putea speria și, astfel, ar putea avea loc o tragedie. Nu am sunat la poliție, pentru că ele ar fi fost cu siguranță plecate până când un echipaj ar fi ajuns aici”, a spus martorul.

„Sunt destui oameni care urcă pe ruinele castelului să se bucure de priveliște, dar nu ar trebui să facă asta. Este stupid, mai ales în această perioadă, în care echipajele de intervenție au programul atât de încărcat. Dacă tinerele astea ar fi căzut, s-ar fi prăpădit”, a adăugat acesta.

În urmă cu cinci ani, un adolescent de 14 ani a căzut de pe ruinele castelului și a suferit ruptură de splină și fractură de pelvis.

Oficial! OMS a confirmat! O nouă epidemie și-a luat startul! Cum se transmite virusul mortal, spre deosebire de COVID-19... Obama îi aduce un omagiu lui George Floyd şi îndeamnă, într-un editorial pe site-ul Medium, la schimbare...
Ultimele știri