Antena Căutare

A fost marele cutremur? A avut peste 6 grade și s-a produs la doi kilometri adâncime! Seismul s-a produs în Islanda!

Un nou cutremur deosebit de puternic a avut loc în largul Coastelor Islandei, în jurul orei 1:37 (ora României). S-a produs la doar doi kilometri adâncime.

Un nou cutremur deosebit de puternic a avut loc în largul Coastelor Islandei, în jurul orei 1:37 (ora României). S-a produs la doar doi kilometri adâncime.

Un nou cutremur a avut loc la doar doi kilometri adâncime, înregistrând o magnitudine de peste 6 grade pe scara Richter. Acesta s-a produs în largul Coastelor Islandei.

Seismul a fost localizat la coordonatele 47,99 S, 165.48 E, la circa 1050 km SV de Wellington Noua Zeelandă și 280 km SV de Invercargill.

Un alt cutremur de 6,1 grade pe scara Richter a fost înregistrat la o adâncime de doar 10 kilomteri în Marea Caraibelor, la ora 5.40 (ora României).

Al doilea seism a fost localizat la 475 km de San Jose, 83 km de San Adres și 35 km de Mountain, Columbia, scrie Ziuaconstanta.

Ninsorile abundente și viscolul au generat haos! Mii de americani au fost afectați de condițiile meteo severe - VIDEO... Cea mai bătrână călugăriţă din lume a murit la 110 ani. Motivul pentru care a fost o adevărată sfântă! Ce minuni reale a...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x