Antena Căutare

A fost marele cutremur? A avut peste 6 grade și s-a produs la doi kilometri adâncime! Seismul s-a produs în Islanda!

Un nou cutremur deosebit de puternic a avut loc în largul Coastelor Islandei, în jurul orei 1:37 (ora României). S-a produs la doar doi kilometri adâncime.

Un nou cutremur deosebit de puternic a avut loc în largul Coastelor Islandei, în jurul orei 1:37 (ora României). S-a produs la doar doi kilometri adâncime.

Un nou cutremur a avut loc la doar doi kilometri adâncime, înregistrând o magnitudine de peste 6 grade pe scara Richter. Acesta s-a produs în largul Coastelor Islandei.

Seismul a fost localizat la coordonatele 47,99 S, 165.48 E, la circa 1050 km SV de Wellington Noua Zeelandă și 280 km SV de Invercargill.

Un alt cutremur de 6,1 grade pe scara Richter a fost înregistrat la o adâncime de doar 10 kilomteri în Marea Caraibelor, la ora 5.40 (ora României).

Al doilea seism a fost localizat la 475 km de San Jose, 83 km de San Adres și 35 km de Mountain, Columbia, scrie Ziuaconstanta.

Ninsorile abundente și viscolul au generat haos! Mii de americani au fost afectați de condițiile meteo severe - VIDEO... Cea mai bătrână călugăriţă din lume a murit la 110 ani. Motivul pentru care a fost o adevărată sfântă! Ce minuni reale a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x