Antena Căutare

UPDATE! Brigazile Martirilor al-Aqsa, provenind din miscarea Fatah, ar fi revendicat atacul din Tel Aviv

Cel putin 20 de persoane au fost ranite intr-o explozie, la bordul unui autobuz, la Tel Aviv, au anuntat serviciile israeliene de ambulanta, Guvernul apreciind ca este vorba despre un atac "terorist"

UPDATE 15.20 Brigazile Martirilor al-Aqsa, provenind din miscarea Fatah, ar fi revendicat atacul din Tel Aviv, afirmand ca teroristul care l-a comis a reusit sa scape, relateaza Ynetnews.com, potrivit Mediafax.

Comitetul de Rezistenta Populara a revendicat, de asemenea, atacul.

"Trebuie sa continuam sa raspundem agresiunii israeliene in asteptarea rezultatului negocierilor de incetare a focului", a declarat un purtator de cuvant al Hamas, Fawzi Barhoum pentru Al-Arabiya. Barhoum a salutat atacul, pe care l-a calificat drept "un act de eroism".

In zona situatia se agraveaza insa de la o ora la alta. Un autobuz plin a sarit in aer pe strazile din Tel Aviv. Presa locala vorbeste despre 20 raniti dintre care cinci in stare grava. Doua persoane ar fi murit in urma exploziei.

Potrivit unor informatii recente este vorba despre un terorist care a lasat o geanta cu explozibil in autovehicul, el a iesit repede din masina, iar explozia s-a produs imediat. Oamenii legii incearca acum sa-l gaseasca pe atacator. Astfel, se anuleaza posibilitatea de a fi vorba de un kamikaze.

O a doua explozie a avut loc intr-un centru comercial din Tel Aviv. Potrivit Politiei locale, o persoana a fost arestata in acest caz, putand fi vorba de cel care ar fi ajutat atacatorul sa produca explozia.

Hillary Clinton a sosit la Ierusalim pentru o noua runda de discutii in cautarea pacii din Gaza.




Barack Obama are un dosar cu informatii pentru fiecare american care l-a votat ... Armistitiu intre Hamas si Israel, incepand cu ora 21. Anuntul a fost facut de Hillary Clinton...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x