„Hai, îndrăznește! Te omor!”. Două femei au bătut un bărbat, pe stradă! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Două femei au bătut un bărbat, pe stradă, în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, după ce el le-a reproșat că a fost mușcat de câinele lor. Momentul a fost filmat.

„Hai, îndrăznește! Te omor!”. Două femei au bătut un bărbat, pe stradă! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Capturi video

Chantelle Bennett, în vârstă de 30 de ani, și iubita ei, Rebecca Tantrum, în vârstă de 28 de ani, din Newport, Wales, l-au bătut pe Paul Sutton, după ce el a înșfăcat lesa câinelui lor, pentru a preveni un al doilea atac al patrupedului.

Potrivit unui procuror, Paul Sutton își plimba propriul câine, atunci patrupedul celor două femei l-a mușcat, în dreptul apartamentului lor. Ca să prevină un al doilea atac, bărbatul a luat animalul de lesă – gest ce le-a înfuriat pe cele două femei.

„Chantelle Bennett a început să țipe la Sutton: «Dă-i drumul! E câinele meu». S-a apropiat de el cu o sticlă în mână, cu care a încercat să îl lovească. Sutton a împins-o, de la ceafă, iar ea a căzut. Sticla, ce a conținut o băutură alcoolică, s-a spart.

Apoi, Rebecca Tantrum s-a apropiat de Sutton cu un ciocan într-o mână. În timpul incidentului, Bennett i-a strigat: «Haide, îndrăznește și condu-l de lesă!», iar Tantrum a spus: «O să te omor!»”, a povestit procurorul.

În imaginile video ce au fost filmate de o cameră de supraveghere aflată în zonă, se vede cum Tantrum agită ciocanul către Sutton și cum Bennett îl lovește, până când toți trei se prăbușesc la pământ.

Doi polițiști s-au luat la bătaie, în văzul tuturor! Oamenii legii și-au împărțit pumni și picioare, în timp ce erau filmați de zeci de trecători

Cele două femei au recunoscut agresiunea, iar una dintre ele, Rebecca Tantrum, a recunoscut și că purta o armă albă, dar și că avea asupra ei marijuana. Ulterior, această femeia a declarat că a fost „îngrozită” de ceea ce a făcut.

Acum, un judecător a declarat că cele două femei au scăpat de închisoare, deoarece atacul s-a petrecut în urmă cu aproape un an, iar poliția nu a acționat imediat, pentru reținerea lor.

În cele din urmă, Bennet a primit 10 luni cu suspendare, iar Tantrum a primit 12 luni cu suspendare.

Ultimele știri