Antena Căutare

Nu, nu e glumă! Două mame s-au luat la bătaie în timpul serbării de Crăciun! De la ce a pornit totul!

bataie serbareO serbare de Crăciun a fost ”condimentată” de două mame care au fost protagonistele unei scene ce a făcut rapid înconjurul lumii, întrucât s-au luat la bătaie, iar întreg momentul a fost filmat. 

O serbare de Crăciun a fost ”condimentată” de două mame care au fost protagonistele unei scene ce a făcut rapid înconjurul lumii, întrucât s-au luat la bătaie, iar întreg momentul a fost filmat.

În timp ce copiii lor se aflau pe scenă, cele două femei s-au luat la harță și nici lacrimile micuților speriați de scandal nu le-au făcut să înceteze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întâmplarea a avut loc la școala Albani Roccela din orașul Gela, Italia, iar totul a pornit din cauza dorinței femeilor de a ocupa cel mai bun loc pentru a filma spectacolul cu telefonul mobil.

De asemenea, în imaginile care au devenit virale se poate vedea că femeile n-au putut fi oprite nici atunci când o fetiță a fost trântită la pământ.

În urma scandalului, spectacolul a fost oprit, iar autoritățile italiene au deschis o anchetă.


Și-au găsit sfârșitul într-un mod înfiorător! Două turiste au fost găsite aproape decapitate, într-un cort de lângă un o... Autoritățile din Franța trag un semnal de alarmă! Membri ai mișcării “Vestele Galbene” au cauzat accidente și pagube de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x