Antena Căutare

DRAMATIC: O mama si-a pierdut toti cei patru copii!

Amelia Reyes Jimenez a ramas fara custodia celor patru copii ai sai pentru ca emigrase ilegal in Statele Unite, relateaza ABC News.

In 2008, femeia a fost arestata pentru ca l-a lasat singur acasa pe fiul ei de 13 ani, care are un handicap grav. Amelia Reyes Jimenez a incercat sa se apere spunand ca baiatul a ramas acasa alaturi de tatal si cele trei surori ale lui, insa nu a stiut ca acestia iesisera la plimbare fara baiat.

Politistii i-au cerut imediat actele de emigrare si au descoperit ca femeia locuia ilegal in Statele Unite. A fost trimisa la un centru de detentie din orasul Phoenix si nu a avut voie sa intre in contact cu copiii timp de sase luni. Abia dupa doi ani au reusit sa se revada.

Dupa ce a iesit din inchisoare, Amelia a fost deportata in Mexic. Nu a putut sa ia si copiii cu ea deoarece acestia sunt cetateni americani si au ramas in grija statului. Acum, serviciile sociale americane incearca sa le gaseasca familii adoptive.

Momentan, mama lor nu are dreptul sa ii ia in ingrijire deoarece nu a asistat la procesul pentru custodia acestora care a avut loc in timp ce ea era inchisa.

Foto: abcnews.go.com

Mexic: Josefina Vazquez Mota, prima femeie din istorie care candideaza la alegerile prezidentiale... Grecia: Greva generala in sectoarele public si privat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x