Antena Căutare

Ducesa Catherine, aparitie-surpriza in public

Ducesa Catherine a aparut pentru prima data in public de la nasterea mostenitorului regal. Ea s-a aflat alaturi de sotul sau, printul William, la un maraton. Fiul lor a ramas acasa, dar toti localnicii i-au intrebat numai de el

Asa-numitul "ultra maraton" de pe insula Anglesey este una din cele mai dure curse de acest gen din Marea Britanie. In trei zile, concurentii trebuie sa parcurga 220 de kilometri. Anul acesta, printul William a fost invitat sa dea startul, dar nimeni nu se astepta sa vina insotit de Kate. Localnicii au asaltat-o pe ducesa, care a trebuit sa raspunda de zeci de ori la aceleasi intrebari: ce face si cum se simte micul print George.

Prezenta lui William la maraton nu era intamplatoare. De cativa ani, el este stationat, ca pilot militar, la o baza de pe insula.

Ducesa a primit buchete de flori iar sotul ei - o cutie de pampersi, in cazul care care le termina pe cele de acasa.

Spectatorii au descris-o pe Catherine ca "absolut fermecatoare", semn ca rolul de mama ii prieste. Din pacate, printul isi incheie in curand stagiul in Anglesey, iar cei doi se vor desparti de localnicii pe care au ajuns sa-i indrageasca.

Foto: hepta

UPDATE! John Kerry: "Regimul sirian a folosit gaz neurotoxic in atacul din 21 august". Obama nu a luat inca o ... Barack Obama, pregatit sa pedepseasca Siria: "Nu putem accepta o lume in care oameni nevinovati patesc lucruri ingr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x