Căutare Live

Ducesa de Cambridge a publicat de Crăciun o fotografie inedită cu cei trei copii şi prinţul William

Ducesa de Cambridge a publicat în ziua de Crăciun o fotografie inedită cu cei trei copii şi prinţul William.

Imaginea alb-negru în care ducele de Cambridge îl sărută pe obraz pe cel mai mic dintre copiii cuplului, Louis, a fost realizată în Norfolk, la începutul acestui an, scrie BBC.

Fotografia a fost publicată online cu mesajul „Crăciun fericit”.

Anul acesta, prinţesa Charlotte şi prinţul George participă pentru prima dată la slujba de Crăciun de la Sandringham, alături de regina Elizabeth II. Prinţul consort Philip, externat marţi după patru zile de tratament, nu este prezent la slujbă.

Ducesa a început să facă fotografii în 2015. Atunci ea a realizat primele portrete oficiale ale prinţesei Charlotte. Deseori, Palatul Kensington a publicat fotografiile prin care Kate Middleton marchează momente importante din viaţa copiilor ei.

Sursa : news.ro

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Un elicopter a aterizat de urgență în apropiere de România. Cel puțin 15 persoane au fost rănite...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri