Căutare Live

Ducesa de Cambridge a publicat de Crăciun o fotografie inedită cu cei trei copii şi prinţul William

Ducesa de Cambridge a publicat în ziua de Crăciun o fotografie inedită cu cei trei copii şi prinţul William.

Imaginea alb-negru în care ducele de Cambridge îl sărută pe obraz pe cel mai mic dintre copiii cuplului, Louis, a fost realizată în Norfolk, la începutul acestui an, scrie BBC.

Fotografia a fost publicată online cu mesajul „Crăciun fericit”.

Anul acesta, prinţesa Charlotte şi prinţul George participă pentru prima dată la slujba de Crăciun de la Sandringham, alături de regina Elizabeth II. Prinţul consort Philip, externat marţi după patru zile de tratament, nu este prezent la slujbă.

Ducesa a început să facă fotografii în 2015. Atunci ea a realizat primele portrete oficiale ale prinţesei Charlotte. Deseori, Palatul Kensington a publicat fotografiile prin care Kate Middleton marchează momente importante din viaţa copiilor ei.

Sursa : news.ro

Cel puţin 15 răniţi în Siberia, în urma răsturnării la aterizare a unui elicopter de tip Mi-8... Un elicopter a aterizat de urgență în apropiere de România. Cel puțin 15 persoane au fost rănite...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri