Antena Căutare

Dumnezeule, ce se va întâmpla cu noi!? Omenirea, în PERICOL! În ultimele 24 de ore, s-au produs peste 30 de CUTREMURE

Pământul este tot mai neliniştit, motiv pentru care mii de oameni sunt îngrijoraţi, după ce au trecut prin momente cumplite.

Pământul este tot mai neliniştit, motiv pentru care mii de oameni sunt îngrijoraţi, după ce au trecut prin momente cumplite.

În ultimele 24 de ore, în Guatemala, America de Nord, s-au produs nu mai puţin de 30 de cutremure ce au avut magnitudinea cuprinsă între 3,7 şi 5,6, iar populaţia este extrem de îngrijorată, deoarece se teme că va exista un seism puternic, ce le va pune în pericol vieţile.

Deocamdată nu se ştie dacă numeroasele cutremure au provocat victime sau pagube materiale, însă oamenii se tem că s-ar putea repeta istoria de pe 7 iulie. Atunci, un seism cu magnitudinea de 6,9, având epicentrul în Mexic, a cauzat moartea a două persoane şi rănirea a 274.

La prima vedere, ai jura că e un îngeraş, însă te-ai înşela cumplit! Ce se ascunde în spatele chipului angelic te va şoc... Dezvăluirile care cutremură lumea!!! SUA, la un pas să detoneze o BOMBĂ ATOMICĂ! Nimeni nu a ştiut asta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x