Antena Căutare

După 17 ani de trăit împreună, o tânără i-a dat mamei vitrege o scrisoare în care i-a spus tot adevărul! Și nimeni nu se aștepta la o asemenea reacție!

O tânără a profitat de ziua de naștere a mamei sale vitrege ca să-i spună adevărul. Și nimeni nu se aștepta la o asemenea reacție!

O tânără a profitat de ziua de naștere a mamei sale vitrege ca să-i spună adevărul. Și nimeni nu se aștepta la o asemenea reacție!

Este vorba despre Autumn Rose, care a avut-o pe Lisa ca mamă vitregă pentru mai bine de 17 ani. Fata avea doar trei ani atunci când a cunoscut-o pe femeie.

Când a ajuns la 20 de ani, Autumn a simțit că nu mai poate ține adevărul doar pentru ea și atunci a ales mamei sale vitrege un cadou sugestiv: o păturică în care stătea un bilet:

„Nu mai e niciun secret că ai înfruntat orice necaz pentru a mă crește. Și ai fost acolo în fiecare moment al vieții mele.

Ai Fost acolo în prima zi de școală, m-ai învățat ce e bine și ce e rău, ai fost acolo să mă vezi absolvind și înfruntând orice.

O scrisoare pentru mamele de pretutindeni a emoționat milioane de oameni! „Când te închizi în baie, cu lacrimi pe obraji...”

Nu-mi imaginez viața fără ajutorul tău și fără tine alături. Știu că nu auzi asta prea des, dar sunt foarte recunoscătoare și te iubesc așa cum ești. Și sunt mândră că te am ca mamă de 17 ani”

Știa că va muri și i-a lăsat fiicei sale o scrisoare sfâșietoare, ascunsă într-o carte. După 15 ani, a fost descoperită într-un anticariat: "Eu am plecat în cer, să trăiesc cu îngerii"

În colțul păturicii făcută cadou de fiică stătea timid o etichetă mică: „O să te plac mereu și o să te iubesc pentru totdeauna, vei fi mama mea pentru vecie. Cu dragoste, Autumn”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și de parcă nu era îndeajuns de emoționant momentul, femeia a primit și un plic. Și înăuntru erau actele de adopție. Când le-a văzut a izbucnit în lacrimi de fericire. Autumn putea să fie fata ei oficial, dar sufletește vorbind, acest lucru se întâmplase demult, acum 17 ani...

Armata Americană revoluționează războiul! ”Viespile Negre”, un nou gadget militar... Vreți să plecați din România? Aceasta este considerată cea mai bună țară din lume, potrivit unui raport global...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x