Antena Căutare

Durere și lacrimi! Un student la aviație s-a aruncat de la balcon împreună cu sora geamănă a iubitei sale! Ce a scris în biletul de adio a înghețat inimile tuturor

Tragedie în capitala Rusiei, acolo unde au fost găsite în stradă două trupuru fără suflare. După primele cercetări, cei doi tineri au sărit de la etajul al 12-lea al unei clădiri și aveau aproximativ 18 ani.

Dramă de necrezut al unui student eminent la aviație care s-a sinucis împreună cu sora iubitei sale. Ce a scris băiatul în biletul de adio îți frânge inima

Tragedie în capitala Rusiei, acolo unde au fost găsite în stradă două trupuru fără suflare.
După primele cercetări, cei doi tineri au sărit de la etajul al 12-lea al unei clădiri și aveau aproximativ 18 ani.

Băiatul a fost identificat ca fiind student la Facultatea de Aviație, iar fata, era sora geamănă a iubitei salw, ceea ce face anchetatorii și familiile îndurerate să se întrebe ce s-a întâmplat cu adevărat.
Cadavrele au fost găsite în fața unui bloc din districtul 3. Numele victimelor identificate de polițiști sunt Nikita Șeștakov și Sofia Pogosian.

Mesajul de adio al tânărului student
Deocamdată, pentru anchetatori e un mister de ce adolescenţii au decis să moară împreună. Băiatul a lăsat un mesaj de adio, însă, în cazul fetei nu există niciun indiciu.

Nikita se confrunta în ultima vreme cu o situaţie extrem de dificilă. Conform Life News, tânărul, orfan de mamă şi cu un tată alcoolic, era crescut de bunica sa şi înfrunta sărăcia. Învăţa foarte bine şi reuşise să intre la una dintre cele mai bune universităţi din Rusia, unde avea rezultate foarte bune.

Băiatul avea o relaţie cu o elevă de liceu, Saşa, însă, cu puţin timp înainte de tragedie, cei doi s-au despărţit. De altfel, în mesajul său de adio, Nikita Şestakov a dat de înţeles că faptul iubita l-a părăsit a fost picătura care a umplut paharul.

"Sunt obosit. Sunt distrus, nu mai pot face faţă greutăţilor. Până nu demult, aveam un sprijin. Salvarea mea a fost Sasha, iubita mea. Ea îmi era scopul, motivul de a rămâne în această lume. Dar, în prostia mea, am ratat totul", a scris tânărul pe contul său de pe o reţea de socializare.

În mesajul de adio, Nikita mulţumeşte apropiaţilor şi le cere iertare.

Moartea suspectă a tinerei
Dacă în cazul băiatului, lucrurile sunt clare, în cazul tinerei, nu există niciun indiciu care să conducă la moartea acesteia. Mulți dintre cei cunoscuuți bănuiesc că fata l-ar fi iubit foarte mult și a recurs la acest gest nebunesc din dragoste.

Sursă:observator.tv

Concluzie șocantă! Un accident de elicopter, soldat cu trei victime, a fost provocat de un obiect vestimentar... O țară din Europa, criticată după o decize controversată. Locul în care va plasa criminalii străini, și care are doar șa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x