Antena Căutare

E oficial! Nou-născuții din Italia vor avea cipuri subcutanate!

Românilor care trăiesc și muncesc din Italia li se va implanta cipul subcutanat, iar copii vor fi primii vizaţi

Românilor care trăiesc și muncesc din Italia li se va implanta cipul subcutanat, iar copii vor fi primii vizaţi.

Italia este a treia ţară, după Statele Unite ale Americii şi Elveţia, care anunţă oficial că nou-născuţilor li se vor monta microcipuri subcutanate, scrie universulargesean.ro.

„Micro-chip subcutanat obligatoriu, în circa doi ani o să îl aibă toată populaţia Italiei. Pentru început vor fi nou-născuţii, după care, într-un an, măsura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru italian Matteo Renzi.

Microciparea ar putea să îi afecteze şi pe românii din Italia, peste un milion la număr, care trebuie să decidă dacă vor fi de acord sau nu cu măsura guvernamentală. Sancţiunile prevăzute în acest moment pentru cine refuză implantarea microcipului presupun, în primă fază, amendă de 3000 de euro sau închisoare până la şase luni.

Statele Uniunii Europene pregătesc lovitura anului. Vize pentru cetățenii din SUA și Canada!... Vacanţă cu bucluc! A mers la medic crezând că are varice. Când i s-a spus ce are, de fapt, a rămas fără cuvinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x