Antena Căutare

Ea l-a îngrijit, când s-a născut prematur! 30 de ani mai târziu, au devenit colegi și salvează, împreună, bebeluși bolnavi

Acum 28 de ani, un bebeluș se năștea înainte de termen. Nimeni nu credea că băiețelul va supraviețui. O asistentă cu sufletul de aur i-a stat alături, zi de zi, până când cel mic a fost externat. Anii au trecut, iar prin mâinile femeii au trecut mii de bebeluși. L-a uitat pe băiețelul în care nu credea nimeni.

Ea l-a îngrijit, când s-a născut prematur! 30 de ani mai târziu, au devenit colegi și salvează, împreună, bebeluși bolnavi
| Profimedia

Acum 28 de ani, un bebeluș se năștea înainte de termen. Nimeni nu credea că va supraviețui. O asistentă cu sufletul de aur i-a stat alături, zi de zi, până când cel mic a fost externat. Anii au trecut, iar prin mâinile femeii au trecut mii de pacienți. L-a uitat pe băiețelul în care nu credea nimeni. Dar el n-a uitat nicio clipă că în primele zile de viață a avut un înger păzitor alături. Acum, aproape treizeci de ani mai târziu, cei doi s-au reunit, de data asta, ca și colegi de serviciu!

Vilma Wong lucrează ca asistentă de peste 32 de ani. Ea a descoperit recent că își cunoaște noul coleg, pe medicu rezident Brandon Seminatore, din primele lui clipe de viață! Acum 28 de ani, tânărul venea pe lume, prematur, iar Vilma a fost cea care l-a îngrijit până a fost externat.

Brandon, care își face rezidențiatul la Spitalul Pediatric Lucile Packard din Palo Alto, California, SUA, s-a născut la doar 29 de săptămâni, în aprilie 1990. A stat internat pe secția de Terapie Intensivă mai bine de o lună.

Asistenta și-a dat seama că numele noului ei coleg îi suna cunoscut, dar nu reușea sub nicio formă să își dea seama în ce condiții îl mai întâlnise. Misterul a fost deslușit în momentul în care Brandon i-a povestit cum a venit pe lume. Medicul i-a adus și o fotografie făcută la acea vreme!

„Acum câteva săptămâni, Brandon s-a alăturat echipei. Preluase un pacient de-al meu, așa că m-am dus să mă prezint. Când mi-a spus cum îl cheamă, mi-am dat seama că numele lui îmi suna cunoscut. L-am tot întrebat unde s-a născut și așa am aflat că este din San Jose și că s-a născut chiar în acest spital. Lucrurile au început să se lege. L-am întrebat dacă tatăl lui este polițist. Au urmat câteva secunde de liniște. M-a întrebat dacă sunt Vilma și i-am spus că da”, a povestit asistenta.

„Se pare că mama lui i-a spus să vină pe secția mea și să întrebe de mine, dar el era convins că eram deja pensionată. Nu mi-a venit să cred că bebelușul prematur pe care l-am îngrijit acum aproape 30 de ani mi-a ajuns coleg de muncă”, a adăugat Vilma.

Premierul pakistanez Imran Khan a dezvăluit că serviciile de spionaj pakistaneze ISI au ajutat CIA să-l găsească pe lide... Kim Jong Un a inspectat un submarin, în contextul impasului ”denuclearizării” cu SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x