Antena Căutare

EBA, atac la Olanda din plenul Parlamentului European

Elena Basescu continua linia atacurilor de familie impotriva Olandei, dupa modelul tatalui ei, presedintele Traian Basescu. EBA a oferit exemplul unei incarcaturi de tigari, care facea parte dintr-o retea de contrabanda, ce a stat 4 zile in portul Rotterdam.

"Acest lucru nu ar fi fost posibil in portul Constanta din Romania", a spus fiica cea mica a presedintelui in cadrul unei sedinte a Parlamentului European.

Basescu: "Nu Romania a legalizat prostitutia si consumul de droguri"

Si presedintele Traian Basescu s-a lansat acum doua luni intr-un atac dur la adresa Olandei, etichetand-o ca poarta de intrare in Europa a drogurilor si a prostituatelor.

"Romania are Albita. Olanda are Rotterdam-ul. Da? Imi pare rau, nu Albita e poarta de intrare a tigarilor, a alcoolului, a drogurilor. Si nu Romania, din neputinta, a legalizat prostitutia, nu Romania, din neputinta, a legalizat consumul de droguri", a spus atunci Traian Basescu.

Foto: Intact Images

Firmele romanesti au cucerit vizitatorii celui mai mare targ de mobila din Europa... Irak: 21 de morti in urma unei serii de atacuri in trei orase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x