Antena Căutare

EBA sustine infiintarea unei comisii de ancheta a ONU in Coreea de Nord

Elena Basescu a tinut un nou discurs in plenul Parlamentului European, cerand UE sa sprijine infiintarea unei comisii de ancheta a ONU in Coreea de Nord, pentru analizarea situatiei drepturilor omului in aceasta tara.

"Situatia drepturilor omului din Coreea de Nord este deosebit de grava. Conducerea acestei tari interzice orice forma de opozitie politica, alegeri democratice, libertatea presei si libertatea religioasa.

Nu putem ramane indiferenti la suferinta locuitorilor Coreei de Nord, intrucat acestia nu au acces la alimentele de baza sau la asistenta umanitara" a spus Elena Basescu.

Europarlamentarul mai spune ca situatia femeilor si a copiilor din aceasta tara este extrem de ingrijoratoare, mai ales ca o treime dintre acestia sufera de malnutritie.

Greva din transporturi paralizeaza din nou Grecia... VIDEO! Parada grandioasa la Paris cu ocazia Zilei Nationale a Frantei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x