Antena Căutare

Edward Snowden, liber sa intre in Rusia

Fostul colaborator NSA, Edward Snowden, a primit permisul de intrare in Rusia, de catre Serviciul de Emigrare Rus.  Acesta ramasese blocat in aeroportul din Moscova inca de luna trecuta.

Snowden a trait in zona de tranzit a Aeroportului International Sheremetyevo de la venirea sa din Hong Kong, in 23 iunie, si formulase o solicitare de azil temporar in Rusia saptamana trecuta, conform Antena3. In tot acest timp, autoritatile moscovite au analizat cererea fostului colaborator si au decis sa ii acorde acestuia documente provizorii, care sa ii permita intrarea legala pe teritoriul tarii.

"Cand va fi in posesia acestor acte, va putea sa plece oricand din casa improvizata in incinta aeroportului si va fi liber sa mearga oriunde pe teritoriul Federatiei Ruse", a explicat un corespondent RT. Procesul care va stabili acordarea azilului temporar poate dura cel mult trei luni de zile. Cu toate acestea, lui Snowden i se va permite sa ramana in Rusia 12 luni, drept care poate fi prelungit anual.

Mafia drogurilor loveste din nou. 22 morti in Mexic!... Regina Marii Britanii a petrecut o jumatate de ora alaturi de primul sau stranepot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x