Antena Căutare

Egipt: Peste 50 de morti si 260 de raniti in urma violentelor

Cel putin 51 de oameni au fost ucisi si alti peste 260 au fost raniti in ciocnirile violente dintre sustinatorii si opozantii fostului presedinte, Mohamed Morsi. Politistii au arestat peste 400 de oameni, din cele doua tabere

Violentele au avut loc in ziua in care Egiptul sarbatorea implinirea a 40 de ani de la razboiul cu Israelul. In timp ce presedintele interimar si seful armatei egiptene urmareau o ceremonie grandioasa, sustinatorii si opozantii presedintelui inlaturat de la putere se bateau pe strazi, la doar cativa kilometri.

De altfel, violentele au izbucnit in piata Ramses din Cairo, in timpul unui mars ce cerea readucerea la putere a fostului lider, Mohamed Morsi.

Mii de oameni au iesit pe strazi si in Alexandria, acolo unde s-au batut cu fortele de ordine. Valul de proteste sangeroase a izbucnit in urma cu trei luni, cand armata a preluat puterea si l-au inlaturat din functia de presedinte pe Mohamed Morsi, informeaza Antena 3.

Sat din Anglia, invadat de sute de vampiri... Oktoberfest 2013: 6,4 milioane de vizitatori si 6,7 milioane de litri de bere bauti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x