Antena Căutare

Ei au ÎNGROZIT o lume ÎNTREAGĂ! Nu s-au mai SPĂLAT de câteva DECENII!

În secolul vitezei și al tehnologiei, în care milioane de oameni duc o viața decentă față de vremurile demult apuse, există oameni care aleg să trăiască ca în Evul Mediu.

În secolul vitezei și al tehnologiei, în care milioane de oameni duc o viața decentă față de vremurile demult apuse, există oameni care aleg să trăiască ca în Evul Mediu.

De-a lungul timpului, au fost descoperite mai multe persoane care au afirmat că nu s-au mai spălat de zeci de ani. Cine sunt, dar și care sunt motivele pentru care au adoptat această atitudine, aflați mai jos:

Haji este un bătrân ce trăiește în satul Dejgah, din vechea Persida, în vârstă de 80 de ani. El susține că nu s-a mai spălat de 60 de ani, deoarece consideră că ”boala este adusă de curățenie”.

Un alt bărbat care a înspăimântat lumea cu afirmațiile sale este Kailash Singh, un indian în vârstă de 65 de ani. El susține că nu s-a mai îmbăiat de peste 37 de ani, pentru că îşi doreşte un fiu şi crede că zeii îi vor da unul doar dacă face acest sacrificiu.

Jacquelyn Baers
susține că nu s-a mai spălat pe cap de cinci ani, deoarece șampoanele pe care le folosesea conțineau prea multe chimicale, ce nu erau benefice pentru podoaba sa capilară!

Ucraina a construit un şanţ de apărare de-a lungul frontierei cu Rusia... Scene de GROAZĂ în Seattle! Un elicopter a căzut peste o maşină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x