Antena Căutare

William si Kate l-au prezentat lumii pe micul lor print

Ducesa de Cambridge a parasit spitalul londonez St. Mary, impreuna cu fiul sau, cel mai tanar print al lumii. Alaturi le-a fost si fericitul tatic, printul William. Micul print a fost vazut de lumea intreaga, pentru prima data, pe treptele spitalului unde au fost adusi pe lume tatal sau, dar si unchiul Harry

Ducesa de Cambridge a iesit din spital tinandu-l in brate pe bebelusul regal. William a fost cel care l-a aratat presei si a raspuns la cateva dintre intrebarile zecilor de jurnalisti care ii asteptau.

Cei doi tineri parinti inca nu au ales un nume: "Inca ne mai gandim la ce nume sa-i punem. Din fericire, seamana cu mama lui", a declarat ducele de Cambridge.

"Este un moment atat de special", a adaugat Kate.

William l-a pus pe bebelus intr-un cosulet, pe bancheta din spate a masinii si a plecat spre palatul Kensignton, alaturi de ducesa. Chiar printul s-a urcat la volanul autoturismului Range Rover.

Foto: CNN

Micul Print, vizitat de bunici. "Este absolut minunat!"... Naufragiu in largul insulei Java: Peste 100 de oameni salvati si zeci de disparuti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x