Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Elevă, care a terminat liceul cu 10, găsită moartă în mașina tatălui său! Părintele fetei a fost și el înjunghiat!

O întreagă comunitate de oameni e în satare de șoc după ce una dintre cele mai apreciate tinere din zonă a fost găsită fără viață în autoturismul propriului tată. La rândul său, părintele zăcea inconștient, fiind înjunghiar în zona pieptului de mai multe ori

O întreagă comunitate de oameni e în satare de șoc după ce una dintre cele mai apreciate tinere din zonă a fost găsită fără viață în autoturismul propriului tată. La rândul său, părintele zăcea inconștient, fiind înjunghiar în zona pieptului de mai multe ori.

Sabrina, terminase liceul cu o notă aproape de 10, fiind admisă în primul an de facultate. Sabrina era o adevărată vedetă în localitatea australiană în care trăia alături de familia sa, iar dispariția ei a însemnat o adevărată lovitură pentru cei care au cunoscut-o.

Polițiștii au descoperit o mașină de lux care stătea parcată de mai multă vreme într-un loc nefiresc, iar atunci când au ajunsîn zona automobilului au zărit două persoane fără cunoștință. Medicii de pe ambulanță au sosit la fața locului și au descoperit-o pe adolescentă fără suflare, iar pe bărbat înjunghiat în mai multe zone ale corpului.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, iar acum anchetatorii aşteaptă să îşi revină pentru a discuta cu el.

Mamă, fratele, dar şi prietenii tinerei sunt în stare de şoc şi nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat.