Elevi duși de urgență la spital, după ce au mâncat prăjituri cu droguri de la o colegă! „Am vrut doar să mă distrez puțin”

 
+2 click pentru
galerie

Șase elevi adolescenți au fost duși de urgență la spital cu halucinaţii puternice, după ce au mâncat prăjituri cu marijuana de la o colegă. Fata care a adus prăjiturile în instituția de învățământ a spus că nu a vrut să facă rău nimănui, ci doar să se distreze.

Elevii au fost duși la spital de la o școală din Londra, unde o colegă a adus prăjituri Negresă cu marijuana, făcute de ea, înainte de ore, în casa în care locuiește cu tatăl ei.

Fata care a adus prăjiturile cu marijuana la școală s-a numărat printre cei șase elevi care au fost duși la spital.

Eleva care a adus prăjiturile cu marijauana a declarat în faţa oamenilor legii că nu a vrut să facă rău nimănui, ci doar „să se distreze puțin” la ora prânzului. Până la pauza de prânz, eleva a ținut prăjiturile ascunse în dulapul ei.

„Prăjiturile erau pline de droguri, conţineau echivalentul a şase ţigări rulate pline cu marijuana. Copiii halucinau puternic. Profesorii au realizat că ceva nu este bine şi i-au luat la întrebări pe elevi. Ei le-au spus că au mâncat prăjituri cu droguri. Un alt profesor a sunat la urgenţe şi o mulţime de ambulanţe şi maşini de poliţie au sosit la faţa locului. Din fericire, s-a intervenit la timp şi niciun copil nu a avut de suferit”, a declarat o sursă apropiată anchetei, potrivit Daily Mail.

Marijuana este un drog ilegal în Marea Britanie. Însă, nu au fost făcute arestări în urma acestui incident, petrecut pe 29 martie.  

Adolescenta care a adus prăjiturile cu marijuana și-a cerut scuze față de școală și de elevii care au ajuns la spital și nu va fi exmatriculată. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI