Antena Căutare

Elevii britanici cred ca Albert Einstein face parte din juriul X Factor

O treime dintre copiii de scoala primara din Marea Britanie cred ca Albert Einstein este o vedeta de televiziune si face parte din juriul emisiunii X Factor. Elevii nu stiu prea bine nici cine sunt Isaac Newton sau Wayne Rooney.

Elevii britanici cred ca Albert Einstein face parte din juriul X Factor
| Hepta

Potrivit Daily Mail, 29% dintre elevii britanici sunt convinsi ca l-au vazut recent pe Albert Einstein la televizor, in juriul emisiunii X Factor. Mai mult de o treime dintre copiii intre 11 si 14 ani nu stiu ca Isaac Newton a descoperit gravitatia, chiar daca acesta figureaza in manualele scolare.

6% dintre elevi cred ca Tulisa Contostavlos, membra a juriului X Factor, ar fi descoperit penicilina, in timp ce un milion de copii sunt de parere ca rapperul Professor Green este un academician.

Nici fotbalistul Wayne Rooney nu este mai cunoscut, copiii crezand ca este un om de stiinta. Stephen Hawking este un hair stylist, dupa cum cum spun 22% dintre copiii britanici.

Mark Zuckerberg se bucura de o notorietate mai mare in randul celor mici, care stiu ca este inventatorul Facebook-ului. Cu toate acestea, 22% cred ca reteaua de socializare este rezultatul muncii lui Thomas Edison, inventatorul becului.

A murit Antonio Meno, omul care a stat 23 de ani in coma!... Romanii din SUA s-au pregatit pentru urgia pornita de uraganul Sandy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x